Gilbert de Wildt volgend seizoen hoofdtrainer SHO

De voetbaltechnische commissie van SHO, bestaande uit Piet Breevaart en Xander ’s-Gravendijk, heeft Gilbert de Wildt aangesteld als hoofdtrainer voor seizoen 2022/2023. Aan interesse voor de functie was geen gebrek. Gilbert is gekozen uit ruim 10 sollicitanten. De keuze is op Gilbert gevallen vanwege zijn ruime ervaring en prettige persoonlijkheid, geeft ’s-Gravendijk aan. “Wij verwachten dat Gilbert ons door een volgende fase heen kan leiden” vult Breevaart aan. De Wildt is bij vele clubs actief geweest, waaronder Hellevoetsluis, Deltasport en Poortugaal. Met Leonidas is De Wildt meerdere seizoenen uitgekomen in de Hoofdklasse. Daarnaast is De Wildt in een grijs verleden hoofdtrainer geweest bij OSV Oud-Beijerland in de periode dat zij op zondag in de 1e klasse uitkwam.
De focus moet nu weer op de tweede seizoenshelft geven Breevaart en ’s-Gravendijk aan. We gaan de groep zo veel mogelijk bij elkaar houden. Daarnaast zijn er veel jonge talentvolle spelers die aan de deur kloppen. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.