“De Platenkast” van 60’s tot Americana…

Deze dinsdagavond, 2 uur Richard’s Platenkast. Uur 1 om 21 uur met 60’s & 70’s maar dan de minder geijkte nummers! Zelfs van The Doors, The Byrds en The Free nummers die je wellicht niet kent? Mooie ééndagsvliegen als Cymarron, King Harry en The Warm Sounds. Grote zangers als Gene Pitney en Paul Anka. Verder The Move, The Monkees en Peter Sarstedt en we sluiten af met het wereld duo Nancy&Lee. Uur 2 om 22 uur voor de echte liefhebbers, Roots&Americana! Bluescombi Jimmie Vaughan & Omar Kent Dykes, een onbekende oude Soulknakker, de fameuze Steely Dan, de ontroerende Ryan Adams en nieuwe releases van Jim Lauderdale en The North Mississippi Allstars. Bijzonder, Eric Clapton maakte een práchtige Fleetwood Mac cover in zijn Lockdown periode! En…een heuse verborgen parel van eigen bodem, Liseth & The Satellites. Hoor haar verhaal en hun muziek. Klik op Live Radio op www.omroephw.nl. Terugluisteren via www.omroephw.nl/programma-gemist. Samenstelling en presentatie door Richard Zegers. Reacties welkom via mail o.i.d. Hieronder natuurlijk weer een muziekfragment,nu van Liseth & The Satellites.