Café HW met Studiogasten!

Deze vrijdagavond, om 20 uur, een goed én verantwoord gevuld Praatcafé HW, want het mág weer! 2 dames die vertellen over een ijskoud water’dippen’! Brrrrr.…En wat een goede ademhaling allemaal voor je doet. De kwestie damherten en hun voortbestaan wordt ook besproken door een betrokkene maar ook met aanwezige lijsttrekkers van een aantal politieke partijen. Maar ook willen we weten hoe de politiek er eigenlijk voor staat op ons ‘eiland’. We gaan ze dat allemaal vragen. Verder de gebruikelijke blokken landelijk en lokaal nieuws vanuit de media én de reacties en meningen die hieruit volgen. Uiteraard ook toffe muziek, oud en nieuw. Luister maar mee. Presentatie Sabrina Mourits en Richard Zegers. Techniek door Sem Bakkers en Alice Visser assisteert hierin. Hieronder een nummer voor één van de onderwerpen.