Café HW, deze vrijdag vol hoop en hoera!

Met éindelijk zicht op de ‘Grote Ontsluiting’ gaan we onze herwonnen vrijheid zeker bespreken in Café HW, Centraal staan Mensen, Media, Meningen en Muziek! Studiogast Jeroen Ras praat ons bij over een stukje Hoeksche Oudheid. Een primeur door Arne van der Ree, als illustrator van ons aller Pinkeltje heeft hij heuglijk nieuws! Kunstenaar, fotograaf en muziekkenner Jaap Reedijk duikt in het verleden maar is ook in het heden actief. We worden even bijgepraat door Ton Hollaar over de Winkeliersactie in Oud Beijerland. Actueel nieuws dus! Ook leuk, alle gasten hebben een verhaal bij hun verzoekplaat. Beleef het mee, Café HW start om 20 uur. Presentatie door Steven van Wijk en Richard Zegers. Techniek is in handen van Sem Bakkers. Hieronder een prachtige artieste met evenzo liedje. Tot laters!