Asieldier van de week

In De Dierenstee wachten de Oudduitse herders Bo en Fargo van respectievelijk acht en zeven jaar oud al een paar maanden op een nieuw thuis. Er is niet veel over het duo bekend, maar gelukkig hebben de medewerkers van De Dierenstee Bo en Fargo inmiddels redelijk goed leren kennen.
In de eerste plaats zijn het twee hele lieve honden. Bo en Fargo hebben een vriendelijk karakter en vinden het fijn om mensen om hen heen te hebben. Het stel houdt van spelen, zeker met een bal.
Bo en Fargo maken ook graag een wandeling, maar dan merk je al snel een verschil tussen Bo en Fargo, want de laatste vindt het netjes meelopen aan de lijn nog vrij lastig. In de opvang is men al aan de slag gegaan met het trainen van Fargo, iets dat de toekomstige eigenaar van het duo uiteraard moet voortzetten. Dat geldt ook voor de basiscommando’s, want daar zijn Bo en Fargo wel mee bekend, maar het heeft nog wel de aandacht nodig van hun nieuwe baas.
Wat bijvoorbeeld (nog) niet bekend is van het duo, is hoe ze een autorit ervaren en of ze alleen thuis kunnen blijven. Wat dat laatste betreft: men verwacht dat Bo en Fargo daar geen problemen mee hebben. Ze zijn wel vrij waaks is en blaffen veel.
Voor Bo en Fargo wordt een thuis gezocht zonder andere huisdieren, want het duo is dol op elkaar, maar ze moeten vrij weinig van andere honden hebben. Ideaal is een huis met een ruime (omheinde) tuin waar de vrienden lekker vrij rond kan lopen. En net zo belangrijk: een liefdevolle plek waar Bo en Fargo van hun oude dag mogen genieten, want dat verdienen ze!

Dierenopvangcentrum De Dierenstee

Groene Kruisweg 14a

3281 KB Numansdorp

Tel. 0186 – 655 150

Email: info@dierenstee.nl

Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag:                           11.00 uur tot 15.00 uur

Dinsdag t/m zaterdag:    11.00 uur tot 15.30 uur.