Wielewaal gaat van start in Puttershoek en Maasdam

Wist u dat u met de Wielewaal Puttershoek/Maasdam niet alleen naar de dokter, supermarkt of familie kunt gaan maar ook naar de vaccinatielocatie in het voormalige Alcazar? Ze bieden de vaccinatieritten tijdelijk ook op zaterdag aan, omdat de ‘priklocatie’ ook op die dag open is. Bewoners van Puttershoek en Maasdam die niet over eigen vervoer beschikken en wat minder mobiel zijn kunnen (gratis) gebruik maken van dit vervoersmiddel.

Het is een elektrische auto die bestuurd wordt door vrijwilligers. In De Wielewaal is ruimte voor een rollator en bijvoorbeeld een boodschappentas. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Wilt u gebruik maken van De Wielewaal: Bel op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur met telefoonnummer 06-45623913 om een rit aan te vragen.