Warmlopen voor de Top 2000!

Warmlopen voor de Top2000 en het goede doel steunen? Dan zit je woensdag 22 december helemaal goed bij Omroep Hoeksche Waard. Heb je vakantie, ben je op je werk of ben je thuis aan het werk? Of misschien druk met de Kerstvoorbereidingen? Maak de donkere dagen voor de Kerst en de Lockdown gezelliger. 

Niemand minder dan…………..!!!! opende maandagochtend onze radio marathon.

Drie dagen lang van 10 uur ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds: verzoekplaten (vanaf 5 Euro), live telefonisch in de uitzending komen (vanaf 15 Euro) kerstgroeten doen ja zelfs je eigen top drie wordt gedraaid, ALS het maar geld in het laatje brengt van stichting Roparun, luister naar heerlijke muziek en maak kans op mooie prijzen!

Dit alles op radio link-> Live radio (omroephw.nl) en TV van Omroep Hoeksche Waard link-> Live TV (omroephw.nl) of

  • via KPN, XS4All, Telfort kanaal 1358
  • T-mobile kanaal 732
  • Ziggo (kanaal 36 met de Mediabox of 328 via digitale TV)

De crew: Fred Mastenbroek, Norbert Ketting, Jimmy van de Veerdonk, Sem Bakkers en Alice Visser.

Plus gastpresentatoren.

Vraag je plaat aan via http://www.omroephw.nl/plaat/ of mail naar info@team125matties4life.nl, volg ons op www.facebook.com/Matties4Life, bellen met de studio kan 078-6762002.

Ook voor bandjes mogelijk om je band of jezelf te pluggen, jouw clip draaien we op de TV of jouw muziek draaien we voluit, ook voor bedrijven nog mogelijk om producten, diensten of waren aan te prijzen of ons gewoon te sponsoren in ruil voor commercial(s), of misschien een leuk idee om de kinderen die thuis zijn iets in te laten zingen of een clipje te laten maken.

Het is ook mogelijk om te doneren aan de deur van onze studio: Schouteneinde 20-22 Puttershoek.

= warmlopen voor de top 2000 bij Omroep Hoeksche Waard =