Vrijwilligers Huiskamer van de Wijk Korendijk gezocht!

Voor de koffieochtend voor ouderen in Piershil is men opzoek naar enthousiaste vrijwilligers. Als vrijwilliger zorgt u voor het klaarzetten van de ruimte, een hartelijk ontvangst, koffie en thee en een praatje. Bent u iemand die graag met ouderen omgaat, gastvrij is en kan zorgen dat niemand zich buiten gesloten voelt? Dan is Welzijn Hoeksche Waard op zoek naar u! Voor meer informatie kunt u bellen met Trini Sanjuan van Huiskamer van de Wijk In ‘t Voorste, 0186-693122, of Linda van der Wal van Welzijn Hoeksche Waard, 06-82848467 (beiden tijdens kantooruren.) Of u kunt mailen: linda.vanderwal@welzijnhw.nl. De huiskamer van de Wijk is een initiatief van Heemzicht, Zorgwaard en Alerimus en wordt bij deze activiteit ondersteund door Welzijn Hoeksche Waard.