Tijdens lock down: weer verkoop via het raam bezoekerscentrum Klein Profijt

De nieuwe lock down heeft net als voor iedereen ook voor HWL consequenties.  Diverse activiteiten zoals natuureducatie zijn afgelast. Maar er zijn gelukkig nog wel zaken die doorgaan. Eén van de kernactiviteiten van HWL het knotten van zo’n 2000 wilgen gaat door met strenge reguleringen (knotten in max groepjes van twee e.d.)Het natuurbezoekerscentrum Klein Profijt is voor bezoekers gesloten maar  toch blijft het wel mogelijk om (ook net als vorig jaar) consumpties af te halen aan het raam / luik. Of het nu koffie, thee of warme chocomel is. Ook een lekkere koek of tosti kan. Ja zelfs op 2e kerstdag zijn we open (12 tot 17) voor een consumptie met wat extra!! De openingstijden blijven gelijk: Di. t/m vr. van 10:00 tot 17:00 uur Natuurbezoekerscentrum Klein Profijt is te vinden aan het Zalmpad 11Zalmpad 11 te Oud-Beijerland, Zaterdag & zondag van 12:00 tot 17:00 uur Lees meer over NBC Klein Profijt: https://hwl.nl/#!kleinprofijtpage