Ook voor Present.Je.Kunst komt de kerst eraan

Speciaal voor deze feestmaand hebben 15 van de Present.Je.Kunstenaars werk gemaakt voor een bijzondere editie.

De kersteditie van de bekende kleine doosjes zijn te herkennen aan kerstlintjes. In deze kerstdoosjes vind je werk dat geïnspireerd is door deze periode van het jaar. De verkooplocaties hebben ze vanaf 9 december op de toonbank staan. Snel dus naar Bij Arie in Puttershoek, Waar in Oud-Beijerland, Lin Bloemen in Nieuw-Beijerland, Ludiek en Inrichterij van Toen in Strijen, Soof in Numansdorp en natuurlijk Museum Hoeksche Waard in Heinenoord waar ook ons Present.Je.Kunst museum staat. Alleen daar kan je het gemaakte werk bewonderen die de kunstenaars al eerder in de doosjes hebben gestopt. Alle informatie over deze en alle andere edities is te vinden op www.presentjekunst.nl. De organisatie wenst iedereen veel plezier bij het uitpakken van deze kerstverrasingen en hele fijne feestdagen toe.