Oldies en Americana in 2 uur “Platenkast”

Deze Dinsdagavond van 21-23 uur, wederom 2 uur “Richard’s Platenkast”. Uur 1 uitsluitend aparte 60’s & 70’s met nummers die je niet vaak hoort. Uur 2 met Roots/Americana, heerlijke luistermuziek voor thuis, werk of onderweg… een mooie Jackson Browne-cover van Los Lobos, de laid-back Westcoast van Grateful Dead, een vroege Steely Dan, mooie soulpop van Southside Johnny & Ashbury Dukes, een nieuwe release van John Mellencamp, de 60’s Grass Roots en John Mayer op zijn ‘Americana’! Heerlijke Blues van Harmonica Shah & Howard Glazer en prima NederAmericana van Dieter van der Westen. De hedendaagse Mandolin Orange en een tip naar een ‘Verborgen Parel’ de Band of Annuals. Ook een eerbetoon aan de pas overleden ‘Monkee’ Michael Nesmith. Luister mee, www.omroephw.nl en klik op Live radio. Samenstelling en presentatie Richard Zegers. Terugluisteren kan ook (via Programma Gemist omroepsite). Hieronder een mooi muziekfragment. Tot horens!