KERST MUZIEKSPECIAL “DE PLATENKAST”

Deze vrijdagavond, KERSTAVOND! van 20-22 uur, géén Cafe HW, maar wel 2 leuke en supergezellig swingende uurtjes ‘Christmas Songs’. En niet de bekende ‘hap’ (nou ja, 2 of 3 dan…) maar juist artiesten en nummers die je bijna nooit hoort… Hou je van Kerstliedjes en dan in Soul, Country, Blues, Rock&Roll en zelfs Jazzy uitvoeringen? Denk aan The Mavericks, The Moonglows, The Cadillacs, J.D.McPherson en Elvis. De Soul van Lou Rawls, Otis Redding, Stevie Wonder en Carla Thomas, Country invloeden van Patti Page, Brenda Lee, Shawn Philips en Samantha Fisher. 60’s bands als The Beach Boys en Franki Valli & Four Seasons. Louis Armstrong, Ella Fitzgerald en Kay Starr voor de Jazz. BB King speelt de Blues en zelfs swingende Reggae met Jacob Miller. Kerst Artiest van het Jaar is Nick Lowe met zijn album ‘Quality Street’. Verder ook een leuk duet met Jools Holland & José Feliciano, luister hieronder maar! Dus zet de piek recht op de boom, ballen d’r in en dánsen maar…! Samenstelling en Presentatie Richard Zegers. Surf www.omroephw.nl en klik gewoon op Live radio. Terugluisteren onder Cafe HW via www.omroephw.nl/programma-gemist.