Het politieke ei is gelegd

Na een tijd van wikken en wegen heeft Leen van Prooijen het besluit genomen waar hij zijn politieke ambities voortzet, na voltooiing van de gemeenteraads-periode voor de SeniorenPartij in maart 2022.

Hij gaat zich aansluiten bij de Lokalen HW!

“Bij hun uitgangspunten en gedachtengoed pas ik het beste. Deze partij heeft veel ambities en belangrijke speerpunten in hun programma die ze de komende jaren willen realiseren. Hun programma is er voor iedereen, van jong tot oud(er), ongeacht je afkomst, gender, levensopvatting, enz.

Ook hun “no nonsens”- aanpak spreekt mij erg aan. Geen wollige verhalen maar kort en krachtig tot de kern doordringen en altijd heldere standpunten die ook de inwoners kunnen verstaan en begrijpen.

Bij de Lokalen HW ga ik voor een actieve rol. Bij voorkeur als raadslid of anders als burger-raadslid. Ik breng een ruime ervaring mee als raadslid en ken de “ins en outs” van alle beleidsvelden waardoor ik van veel waarde kan zijn voor de partij.

Ik verwacht dan ook een mooie en constructieve tijd door te brengen bij de Lokalen HW” aldus Leen van Prooijen.