60’s & 70’s en Roots & Americana in 2 uur radio Richard’s “Platenkast”

Deze dinsdagavond, 2 uur heerlijke muziek. Van 21-22 uur ‘Gouwe Ouwen’ als The Beatles, Sam Cooke en The Righteous Brothers maar ook onbekendere artiesten als Keith en Moby Grape. Leuk! In het 2e uur van 22-23 uur, specifieke Roots & Americana muziek. We openen met een heerlijk Bluescombi van John Lee Hooker & Canned Heat, daarna de Soulblues van Robert Cray, een beginnende Kenny Rogers met zijn First Edition, NederAmericana van Dandelion en Nienke Dingemans met een zeer recente release en haar achtergrond. Ook onbekende artiesten als The Deep Dark Woods, The Band of Annuals en The Hello Darlins. Hieronder een zelden te horen ‘Oldie’… .Meeluisteren? www.omroephw.nl en scroll omlaag naar Live radio, om 21 uur dus. Tot horens! Samenstelling en Presentatie Richard Zegers.