Wielewaal Hoeksche Waard brengt u naar uw afspraak, ook nu!

De Wielewaal is een elektrisch voertuig die u van A naar B brengt rijdt binnen de kernen Puttershoek/Maasdam, Strijen en ’s Gravendeel. In elke kern rijdt er een. Of u nou naar de kapper, supermarkt of een familie lid wilt, de Wielewaal brengt u er geheel gratis naartoe en op afspraak ook weer thuis. De voertuigen rijden op werkdagen en zijn uitgerust met schermen tussen de bijrijder en de chauffeur i.v.m. corona. Ook vragen we u om een mondkapje te dragen. Onze chauffeurs doen dat ook.

In De Wielewaal is ruimte voor een rollator en bijvoorbeeld een boodschappentas.

Wilt u gebruik maken van de wielewaal: Bel op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur met telefoonnummer 06-45623913 (Puttershoek/Maasdam) 06-24553958 (Strijen) of 06-11223496 (’s Gravendeel) om een rit aan te vragen.