OSV Oud-Beijerland onderuit bij LMO

OSV Oud-Beijerland

OSV Oud-Beijerland heeft op 6 november aan de Smeetslandseweg tegen LMO alweer haar derde nederlaag in deze competitie geleden. De Smeets Ferry-formatie van trainer Barry Schipper zag, na een 2-0 ruststand, een 3-0 eindstand op het scorebord prijken. De thuisploeg stijgt daarmee voorlopig naar de tweede plaats op de ranglijst.

Het team van trainer Fred van Zon kende vanmiddag een flitsende start. Met de wind in de rug, de lange bal als wapen, zocht het de aanval en dit leidde al snel tot succes. Uit een corner vanaf de rechterkant werd de bal in de 4e min. al op fraaie wijze door Edilsony Dias Gomes achter OSV-doelman Donovan Levestone gekopt: 1-0. Het snelle doelpunt (en het windvoordeel) gaf de thuisploeg vleugels en leidde al snel tot een wedstrijd waarin de ruimtes op het veld groot werden.

De bezoekers slaagden er daarentegen niet in om in de ‘16’ doelman Mark Smith in problemen te brengen. De thuisploeg vergrootte in de 21e min. zelfs de voorsprong, toen aanvoerder Daley Hilkemeijer vanaf de stip mocht aanleggen, na een ietwat onnodige overtreding binnen de lijnen: 2-0. Het zag er op dat moment even niet goed uit voor de bezoekers. Doelman Donovan Levestone voorkwam vervolgens in de 30e  min. met een goede reflex nog dat een inzet van Edilsony Dias Gomes succesvol was.
In de tweede helft namen de bezoekers meer initiatief, maar was het ook de OSV-doelman die zijn team in de wedstrijd hield. Aanvallend kon het team echter niet voor enig doelgevaar zorgen. Een schot van Dedier Bos werd gestopt door de LMO-doelman en een in-een-keer genomen bal van de ingevallen Thomas Lagerweij ging rakelings naast het LMO-doel. Het spel speelde zich in de tweede helft voornamelijk rond de middenlijn af. Eerst in blessuretijd was het nog de ingevallen Christopher Rojer, die na een solo de bal in de ‘16’ wist af te leggen op de meegelopen Hilal Bozlak, die van dichtbij wist te scoren: 3-0.
Een terechte nederlaag waar vanmiddag niets op viel af te dingen.


Bij de thuisploeg was het Rodney van Dam, die een goede indruk achter liet, terwijl aan OSV-zijde Youri van Ruiven datzelfde deed. Verder mocht Terence Reenis zijn eerste speelminuten in de ‘hoofdmacht’ maken.


In het inhaalweekend van zaterdag 13 november a.s. speelt OSV het uitgestelde duel in Klaaswaal tegen SSS.
Op dinsdagavond 16 november a.s. speelt OSV nog een duel voor de districtsbeker tegen DONK in Gouda; aanvang 20.15 uur.

LMO – OSV Oud-Beijerland 3-0 (2-0): 4. Edilsony Dias Gomes 1-0; 21. Daley Hilkemeijer 2-0 pen.; 90+5. Halil Bozlak 3-0.


LMO: 
Mark Smith –– Glodi Kuba, Michael Navajas-Sanchez (78. Mark van Zanten), Rodney van Dam, René Wilting (78. Quincy Latupeirissa) –– Izaak Lavooij, Boyd Rijnenberg en Daley Hilkemeijer –– Edilsony Dias Gomes, Halil Bozlak en Noury Mulder(78. Christopher Rojer).

OSV Oud-Beijerland: 
Donovan Levestone –– Youri van Ruiven, Jordy Westein, Quinton Burk en Nick van Dijk (75. Jurriaan Lindhout) –– Loek Visser (75. Terence Reenis), Niels Jacobs (65. Rahine de Wind) en Tim Wiendels (65. Thomas Lagerweij) ––Jan Jaspers, Kenzo Sanches en Dedier Bos.

De prima leidende arbiter Danny Kaijen toonde vanmiddag in het sportieve duel gele kaarten aan de LMO-spelers Daley Hilkemeijer, René Wilting en Noury Mulder en aan OSV-speler Jurriaan Lindhout