HWL Winterfair 2021 afgelast

Helaas kan de jaarlijkse winterfair van HWL op NBC Klein Profijt in Oud-Beijerland, die was gepland op 27 november, ook dit jaar niet doorgaan. Dit in verband met oplopende coronabesmettingen en aangescherpte maatregelen.
Hieronder een bericht van de marktwerkgroep:

Jullie hebben vast allemaal gehoord van de laatste coronapersconferentie van het demissionaire kabinet op 2 november.

Het aantal besmettingen stijgt fors en de maatregelen worden aangescherpt. Het ziet er naar uit dat er op vrijdag 12 november nog meer nieuwe maatregelen aangekondigd zullen gaan worden.
We hebben na overleg met meerdere mensen en instanties besloten dat we de Winterfair NIET door laten gaan.Het gaat niet alleen om het verplicht scannen van de QR code binnen en buiten, maar de animo onder de bezoekers voor grote evenementen is ook tanende, zoals ook de bereidheid van enkele standhouders en vrijwilligers om bij het evenement aanwezig te zijn begint af te nemen.
We vinden het bijzonder ongemakkelijk om dit besluit te nemen, we hadden juist weer hoop gekregen na de laatste versoepelingen. Het valt niet mee om iedere paar weken weer een ander scenario uit te moeten werken. En het is ook moeilijk om de voorbereidingen tot op het laatste moment uit te stellen.We hopen dat jullie begrip voor onze beslissing te hebben; we zijn er ons van bewust dat we het niet iedereen naar de zin kunnen maken. We gaan ons beraden hoe we in 2022 nieuwe evenementen kunnen organiseren