Goud en driemaal brons in sterk deelnemersveld tijdens eerste deel Regio West-competitie te Papendrecht 30 oktober 2021

Zaterdag 30 oktober 2021 werd het eerste deel van de Regio West-competitie gezwommen in het Sportcentrum te Papendrecht. Voor ZVS betekende dit de derde wedstrijd van de seizoen.

Deelnemende verenigingen: De Duck (Brielle), ACZ (Capelle aan den IJssel), De Kempvis (Spijkenisse), DWF (Sliedrecht), ZVZ (Zoetermeer), ZV Strijen en ZVS (’s-Gravendeel)

Door de huidige coronamaatregelen mocht er tijdens deze wedstrijd geen publiek aanwezig zijn. De organiserende vereniging beschikte over een elektronisch tijdwaarnemingssysteem en professionele livestream, vergelijkbaar zoals we dat van TV kennen. Hierdoor was het op afstand en voor de thuisblijvers heel goed te volgen. De wedstrijd werd gekenmerkt door een sterk deelnemersveld waarbij de verschillen erg groot waren, zowel bij jeugd als volwassenen. Desondanks behaalde ZVS dertien persoonlijke records en waren het jonge zwemsters Lisa Maat en Ines Soto Wensveen die samen tekenden voor de vier ’s-Gravendeelse medailles.

Goud:

Lisa Maat (50 meter schoolslag)

Brons:

Lisa Maat (100 meter wisselslag) en Ines Soto Wensveen (100 meter wisselslag en 50 meter schoolslag)