Gezond Natuur Wandelen vanaf Klein Profijt

Een uurtje wandelen samen met andere mensen, in een rustig tempo, begeleid door vrijwilligers die onderweg iets vertellen over de natuur en/of de omgeving en daarna een kopje koffie of thee, dat is Gezond Natuur Wandelen!

In Puttershoek en Strijen zijn wekelijks wandelingen en in Oud-Beijerland is zowel een wekelijkse wandeling als een maandelijkse wandeling. Zo staan elke eerste zondag van de maand de vrijwillige begeleiders van Gezond Natuur Wandelen om 15.00 uur voor u klaar bij Klein Profijt aan het Zalmpad 11 in Oud-Beijerland om met u een mooie wandeling te maken.

De wandelbegeleiders zoeken een mooie route uit, onderweg is er namelijk altijd wel iets te vertellen over wat men ziet. De Hoeksche Waard is een prachtig gebied om in te lopen. Wanneer tijdspanne en wandeltempo passend zijn is iedereen vrij om mee te wandelen. Aanmelden vooraf voor de wandelingen is niet nodig.

Voor meer informatie, bel of mail Bianca den Ouden 06-45653886 of bianca.denouden@welzijnhw.nl Kijk ook op www.welzijnhoekschewaard.nl/activiteiten en www.gezondnatuurwandelen.nl