Fotoexpositie “Verstild Hoeksche Waard” in bezoekerscentrum Klein Profijt

In het natuurbezoekerscentrum van het Hoekschewaards Landschap Klein Profijt te Oud Beijerland is vanaf zaterdag 30 oktober tot en met woensdag 29 december een selectie te zien van landschaps- en close-up foto ́s uit de Hoeksche Waard door Fenny Scholte.De natuur is de rode draad in de foto ́s van deze hobbyfotografe.Hoe vaak wordt er niet gezegd dat je in je eigen omgeving de mooiste foto ́s maakt? Fenny voegt de daad bij het woord en heeft de foto ́s voor deze tentoonstelling dichtbij haar woonplaats Piershil gemaakt.Ze legt in deze expositie de nadruk op herfst en winter en geeft het de titel ”Verstild Hoeksche Waard”

Natuurbezoekerscentrum “Klein Profijt”
Zalmpad 11
3261 MD Oud-Beijerland

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag 10:00 uur tot 17:00 uur
zaterdag & zondag 12:00 uur tot 17:00 uur