Definitieve kandidatenlijst Constructief Hoeksche Waard

Bij het van start gaan van de nieuwe gemeente Hoeksche Waard is het Constructief Hoeksche Waard gelukt om met 1 zetel en zonder verlies van de eigen identiteit in de gemeenteraad te komen. Dat is geen geringe prestatie voor een kleine lokale partij, die zich nog waar moest gaan maken in een veel grotere gemeente dan waar zij vandaan zijn gekomen. Zij zijn altijd uitgegaan van hun eigen kracht en succesvolle werkwijze, die vooral gebaseerd is op een eerlijke, open en onafhankelijke democratische no nonse politiek, waarbij alle inwoners centraal staan en waarin geen plaats is voor achterkamertjespolitiek.

Inmiddels heeft de partij tijdens deze raadsperiode een belangrijke groei doorgemaakt.

Door het consequent en zichtbaar voor honderd procent in te zetten voor alle 89.000 inwoners zijn zij inmiddels in de gehele Hoeksche Waard een bekende politieke partij geworden en hebben zij met succes aan de schaalvergroting gewerkt. Met trots vertelt lijstrekker Werner de Jong dat dit voor de verkiezingen in 2022 een mooie kieslijst opgeleverd heeft van 17 kandidaten, die verspreid over het eiland wonen met een goede mix van mannen en vrouwen.

“Wij hebben in ons team een uitstekende balans gevonden, waardoor wij met recht een echte middenpartij genoemd kunnen worden, die herkenbaar is voor iedereen. Wij hebben oog voor alle inwoners, ook die het zwaar hebben en alle hulp goed kunnen gebruiken, maar ook voor bedrijven en verenigingen/instanties die een belangrijke bijdrage leveren aan de instandhouding en ontwikkeling van onze economie en cultuur.

Als het goed gaat met de inwoners gaat het goed met de bedrijven/instanties en als het goed gaat met de bedrijven/instanties gaat het ook goed met de inwoners. En het liefst met behoud van de eigen identeit van de dorpen op een mooi groen eiland waar het goed leven, wonen en werken is met respect voor mens en natuur”.

De volgende kandidaten staan daarvoor op de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022:

1. Werner de Jong Klaaswaal

2. Riene Verburgh Puttershoek

3. Olga Bataglia Oud Beijerland

4. Fija de Baat Numansdorp

5. Bas Boelhouwers Klaaswaal

6. Hester van der Wulp Oud Beijerland

7. Erica Saarloos – van der Linden Klaaswaal

8. Rob Teunisse Numansdorp

9. Marianne Borkent ’s Gravendeel

10. Carla Lindenberg Numansdorp

11. Marianne Maris Oud Beijerland

12. Ton Klerks Numansdorp

13. Jan Kranendonk Puttershoek

14. Jan Vos Numansdorp

15. Arie de Jongh Klaaswaal

16. Danny Vrijhof Mijnsheerenland

17. Ineke Korbijn – Schop Klaaswaal

Foto gemaakt door Arie Pieters