Blijf in beweging, doe mee met Doortrappen!

Ook in de wintermaanden is het goed om in beweging te blijven. Doortrappen gaat in de winterperiode gewoon door, alleen in de kerstvakantie houden wij een pauze. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen wordt het geplande bezoek aan de brandweerkazerne doorgeschoven naar een datum in het nieuwe jaar. Het programma voor de komende periode:

Woensdag 1 december: fietstocht buiten de Hoeksche Waard

Woensdag 15 december: snert eten (gratis) na afloop van de fietstocht

Woensdag 12 januari: nieuwjaarsfietstocht

Wist u dat u vanaf 9.00 uur al van harte welkom bent in The Point, Sportlaan 6 voor een gratis kopje koffie of thee. In The Point is het dragen van een mondkapje bij lopen en 1,5 meter afstand houden noodzakelijk. Om 9.30 uur start de fietstocht. Aanmelden voor de fietstochten is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Voor meer informatie: Bianca den Ouden – Welzijn Hoeksche Waard bianca.denouden@welzijnhw.nl – 06-45653886 Zie ook: www.welzijnhoekschewaard.nl/activiteiten en www.doortrappen.nl