Aandacht voor het ‘Canon’ in Cafe HW

Vanavond is er weer Café HW met een leuke mix van muziek, nieuws uit de kranten en media, discussies én een aantal gasten aan de telefoon. Met name aandacht voor het zonet gepresenteerde “Canon van de Hoeksche Waard”. Eén van de auteurs, Loek Dekker, geeft uitleg over zijn aandeel in dit prachtboek, betreffende het uitgaansleven in de Waard, in de zestiger en zeventiger jaren. Met muziek van bands die hier optraden uit die tijd! Was u er bij of heeft u leuke herinneringen? Bel eens naar de studio 078-6762002 en u komt aan het woord! De In The Picture weekplaat komt voorbij en een stukje oud cabaret welke ook weer actueel is. Verder ook een update uit Ondernemend Hoeksche Waard. Café HW, altijd gezellig om bij te wonen. Deuren gaan open om 20 uur. Presentatie door Richard Zegers en Steven van Wijk. Techniek in handen van Sem Bakkers. Hieronder alvast een muziekfragment. Tot zo!