2 uur “PLATENKAST” van 60’s tot luisterliedjes…

Deze dinsdagavond, van 21-23 uur. Uur 1 met alleen 60’s&70’s muziek, maar wel bijzondere nummers die je zelden hoort…en met een toelichting en wat rariteiten als fragmenten van tips van luisteraars. In uur 2 als vanouds, Roots & Americana, met oude helden, nieuwe releases en ontroerend mooie luisterliedjes. Bo Diddley en Johnny Burnette, Nathan Bell, Kimmie Rhodes, Steve Gunn, Ryan Adams, Glen Campbell, Loggins & Messina, Mike Flannery & Susan O’Neil, Paul Simon, Our Man in The Field, Wishbone Ash, Rag’n Bone Man, Cowboy en Gov’t Mule. Omroep Hoeksche waard www.omroephw.nl, ook voor reacties. Terugluisteren kan ook via https://www.omroephw.nl/programma-gemist. Luister je mee? Lekker tv uit, radio AAN! om in de stemming te komen, hieronder een muziekfragment. Compilatie en presentatie door Richard Zegers.