Workshop opruimen met kinderen in de bibliotheek van Mijnsheerenland

Jong geleerd oud gedaan. Dat geldt zeker voor opruimen. Juist voor kinderen is het heel belangrijk om te leren hoe dat moet. Voor ouders die niet in de rommel willen zitten en de kinderen ook een fris opgeruimde toekomst gunnen, heeft de Bibliotheek Hoeksche Waard een workshop “Opruimen met kinderen”. In de Bibliotheek in Mijnsheerenland op donderdag 28 oktober van 19.30 tot 21.00 uur.  

Opruimen is moeilijk genoeg. En niemand wil tussen het rondslingerende speelgoed van kinderen zitten. Daarom is het belangrijk om het als vast onderdeel van de dag samen met de kinderen op te pakken. Tijdens deze workshop van twee ervaren organizers uit de Hoeksche Waard krijg je tips en handvaten hoe je dat het beste doet.

Diana Monteny van De Bezem door je leven en Maria Remmers van Gelukkig Opgeruimd geven samen deze interactieve workshop over opruimen met kinderen. Aan de orde komen vragen als:  Hoe pak je dat aan? Waar begin je? De workshop is boordevol tips om zelf praktisch aan de slag te gaan. En natuurlijk is er genoeg gelegenheid om vragen te stellen. Beide opruimcoaches vertellen tijdens deze workshop in het Dorpshart alles over opruimen en de kunst doorgeven aan de kinderen.

Donderdag 28 oktober aanvang 19.30 uur | locatie Bibliotheek Hoeksche Waard Mijnsheerenland | Dorpshart | Van der Straatenplein 2 | toegangskaart via www.debhw.nl actueel agenda

Meld aan via de website onder het kopje actueel / agenda. De toegang is EUR 5, wie lid is van de Bibliotheek Hoeksche Waard krijgt 15% korting.