Van EuropaArtFair 2021 naar De Opkamer, Expositie Frans van den Berg

Vanaf zondag 7 november exposeert Frans van den Berg in Galerie De Opkamer, Merwedestraat 21 Maasdam, met landschappen van de Hoeksche Waard. Deze in ´s-Gravendeel geboren Hoekschewaarder was onlangs met zijn werk succesvol aanwezig op de internationale kunstbeurs EuropArtFair 2021 in Amsterdam.

Voor zijn landschappen trekt hij er op uit, laat hij zich inspireren door de omgeving en schildert hij ter plekke in miniaturen om die later in zijn atelier te Puttershoek op groot

formaat uit te werken. Kenmerkend zijn de kleurrijke panoramische vergezichten die met veel vakmanschap op het doek verwezenlijkt worden. Naast landschappen schildert hij portretten die door zijn expressieve schilderstijl een levendige uitstraling krijgen. Ook hier een niet alledaags gebruik van kleuren en tinten waardoor verrassende effecten ontstaan.

De galerie is open op de eerste zondag van de maand van 13.00-17.00 uur. Ook kan de expositie na telefonische afspraak op andere dagen bezocht worden(06 389 28 155). De expositie duurt tot 31 december 2021.Voor nadere informatie:www.galeriedeopkamer.nl en www.fransvandenberg-olieverf.carrd.com.

*de RIVM maatregelen zijn van toepassing