Super 60’s Special! Een live TOP-30 Platenkast.

Deze dinsdagavond, een speciale “Platenkast” met een eigengereide TOP-30 van de Sixties! Loek Dekker, auteur van diverse muziek biografien als Crosby, Stills, Nash & Young, onze eigen Livin’ Blues en, recent The Who, heeft samen met samensteller Richard Zegers een prachtlijst opgesteld van typische 60’s & 70’s nummers, met name uit de periode 1967-1972. Een mix van bekende maar ook onbekende artiesten en nummers met een leuke korte toelichting of anekdotes. Waan je weer even in de dagen van zeezenders Veronica en Noordzee, compleet met hun tunes! Klik gewoon op ‘live’ radio op Omroep Hoeksche Waard site en beleef het “O-Ja” gevoel, 2 uur lang van 21-23 uur. Terugluisteren kan via www.omroephw.nl/programma-gemist. Reacties en tips kan naar “deplatenkast@omroephw.nl”. Techniek, achter het glas, verzorgd door Norbert Ketting, onze eigen Adje Bouman. Hieronder zo’n onvergetelijk lekkere Golden Oldie , “…Peace , Man…! “