Ramblin’ Roots in ‘De Platenkast’

In deze radioaflevering, een aantal artiesten die opgetreden hebben bij het Ramblin Roots Festival in Utrecht, de powersoul van Samantha Martin & Delta Sugar, de heerlijke Rootsrock van de Rotterdamse Dawn Brothers, singer songwriter Jim Keller, Southern Rockband Leif de Leeuw Band en dé openbaring van die dag, Our Man in the Field. Verder ook nieuwe releases van The Doobie Brothers, Allison Kraus & Robert Plant en The Black Keys, een paar Gouwe Ouwen én een speciale gast, Eric de Vries, over zijn nieuwe release deze week en zijn muziekbeleving tot nu toe. Klik gewoon ‘Live’ radio aan en geniet mee. Samenstelling en presentatie door Richard Zegers. Terugluisteren kan ook. Hieronder vast een vrolijk muziekfragement. Dinsdagavond 2 Nov. dus, vanaf 21 uur. 2 uur lang topmuziek!