Modelbouwvrienden Hoeksche Waard gaat van start

Op 13 oktober 2021 is de eerste bijeenkomst van de modelbouwvrienden Hoeksche Waard.

Zorg coöperatie “De Striensche” faciliteert in buurthuis “MeMekaer” de gelegenheid daar de modelbouwers/spoorders onder het genot van een kopje koffie/thee over de hobby te praten, ervaringen uit te wisselen of problemen te bespreken.

Alle modelbouwers/spoorders zijn welkom, van jong tot oud, want modelbouw is van alle leeftijden.

De bijeenkomsten zijn op de woensdagen:

Oneven weken in de middag op de bovenverdieping van 14.00 tot 16.00 uur en op de even weken ’s avonds op de begane grond van 19.30 tot 21.30 uur.

Bouw je molens, auto’s, vliegtuigen, stoommachines, schepen enz. of heb je een modeltreinbaan, kom naar buurthuis MeMekaer” Ook je model meenemen om aan de mede hobbyisten te showen behoort tot de mogelijkheden. Het moet een gezellige vriendengroep worden van modelbouwers en modelspoorders met als motto:

Goede raad is duur, maar bij ons is goede raad gratis !

Gebruik je bij je hobby bv een “microprocessor “ zoals bv een Arduino Uno of Nano en heb je daar voorbeelden van en/of kun je die programmeren, kom dan daarmee ook naar het buurthuis “MeMekaer”

Voor een kopje koffie of thee is een vrijwillige bijdrage gevraagd van € 0,50, maar verder is het helemaal gratis.

Ken je modelbouwers en/of modelspoorders vertel dan van buurthuis “ MeMekaer” of beter, neem ze mee. Man of vrouw maakt niet uit. Het is niet de bedoeling een vereniging te gaan vormen, maar een vriendengroep zonder wettelijke verplichtingen ed.