Inschrijftermijn verlengd: Nomineer een vrijwilliger in de Hoeksche Waard

Logo-Welzijn-HW

Op zaterdag 27 november gaan de wethouders Joanne Blaak-Van de Lagemaat, Paul Boogaard en Harry van Waveren langs vrijwilligersinitiatieven om ze namens Gemeente Hoeksche Waard in het zonnetje te zetten.  De gemeente is op zoek naar bijzondere burgerinitiatieven die het afgelopen jaar hebben gezorgd voor ontmoeting, verbinding en meedoen, op het gebied van cultuur, sport, recreatie en/of een gezonde leefstijl. De inschrijftermijn hiervoor is verlengd tot 1 november, dus wacht niet langer en meld die bijzondere vrijwilliger of dat bijzondere vrijwilligersinitiatief aan.

Harry van Waveren, wethouder van onder meer cultuur, benoemt hoe belangrijk cultuur is voor het verbinden van mensen in de samenleving: “Je geniet van het meedoen aan een voorstelling of opvoering, of je geniet ervan door ernaar te kijken. Cultuur, creativiteit, verrijkt je geest, maar verbindt dus ook.  In de Hoeksche Waard zien we steeds meer inwoners die op cultureel gebied initiatieven opstarten. En daar zijn we als gemeente dankbaar voor. Dus die initiatiefnemers zetten we met de Vrijwilligerswaardering graag in het zonnetje.”

Maar welke vrijwilligers en -initiatieven moeten dit zijn? Dat bepaal jij door vrijwilligersinitiatieven te nomineren waarvan jij vindt dat ze die speciale aandacht verdienen.

Voor het nomineren van een initiatief vragen we je op de website van de Vrijwilligerscentrale van Welzijn Hoeksche Waard het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Je kunt dat nog doen tot en met 1 november.