Foxes – Sister Ray (ITP nr. 209)

Deze week is Foxes – Sister Ray onze ‘In The Picture’-track.

De Britse singer-songwriter Foxes (het alter ego van de 32-jarige Louisa Rose Allen) kwam in Nederland tot nu toe nog niet verder dan een paar tipparade noteringen, maar scoorde samen met Zedd in eigen land en de VS al een grote hit met ‘Clarity’ in 2014. In de bijna 10 jaar dat Foxes aan de weg timmert maakte ze tot nu 2 albums en haar derde zit er aan te komen. In februari volgend jaar wordt namelijk het album “The Kick” uitgebracht en met dat album lijkt ze terug te keren naar de muziek waarmee ze zo succesvol was. De leadsingle ‘Sister Ray’ is een track met lekkere dance synths waar Foxes haar eigen moderne kijk geeft op wat het is om je gevangen te voelen en emotioneel haar gedachten los te laten tijdens een avondje uit met vrienden in een post-Covid-19-wereld. Wij gaan graag mee in de flow van Foxes en presenteren ‘Sister Ray’ als nieuwe ITP bij RadioHW.

 

 

 


Artwork by: