De Rouwkeuken

Te rauw voor jou alleen? Kom dan samen koken!

Na een groot verlies rouwen we. Rouwen kan gaan om een persoon of om een situatie (scheiding, gezondheid, werk). Elk rouwproces kent sterke overeenkomsten maar geen twee personen rouwen hetzelfde. Hoewel het belangrijk is om goed te rouwen, ontbreekt het vaak aan kennis om hier op een juiste manier mee om te gaan.

Met de “donkere dagen” in het vizier blijkt dat er juist nu behoefte aan contact is.

Welzijn HW en Peggy de With willen een mogelijkheid gaan creëren om in een veilige en prettige omgeving te praten over verlies in welke vorm dan ook.

Door middel van samen koken, eten en praten bieden wij ruimte om met elkaar hierover in contact te komen. Ervaringen te delen en te onderzoeken wat jij nodig hebt.

Er kan gericht aandacht gegeven worden door Peggy, ervaringsdeskundige op dit gebied die de gesprekken richting zal geven indien nodig, maar zeker ook door onderlinge ervaringen uit te wisselen.

Hiervoor is de keuken en kleine zaal van de Ark, kerkzaal van De Eendrachtskerk, Koninginneweg 4 in Zuid-Beijerland gereserveerd.

We starten bij voldoende deelnemers op woensdag 10 november van 17.30 uur tot 20.00 uur ongeveer.

Daarna zullen er nog 3 kookbijeenkomsten zijn, iedere 2e woensdag van de maand. Kosten per keer € 10,00 inclusief 3 gangen maaltijd, koffie /thee en begeleiding in de gesprekken.

Voor de ingrediënten wordt gezorgd, u gaat wel samen koken.

Voor meer informatie en aanmelden tot uiterlijk 3 november kunt u mailen naar marianne.groothand@welzijnhw.nl of bellen met Welzijn HW 088-7308900