Constructies bouwen en verhalen vertellen met Duplo

|21 okt|

Onderzoeken, leren samenwerken, logisch leren nadenken en probleem oplossen leer je allemaal spelenderwijs met Duplo Constructie en Storytel. En wat is een mooiere plaats om je verhaal tot leven te brengen dan de Bibliotheek.

In het kader van het Hoeksch MaakLokaal van de Bibliotheek Hoeksche Waard worden er ook voor de jongere kinderen activiteiten bedacht waar ze de 21eeuwse vaardigheden opdoen. Deze activiteit is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar tot ongeveer 7 jaar. Jouw kindje gaat met een groepje aan de slag om een verhaal te bouwen en na ongeveer een half uur wordt de groep omgeruild en wordt er een knikkerbaan gemaakt met Duplo constructie buizen. Een 3D printer staat op de achtergrond blokjes te printen, wie weet kan je kind er al eentje meenemen.

Lijkt je dit wat? Meld je dan gauw aan via de agenda van de Bibliotheek Hoeksche Waard (www.debhw.nl). Er kunnen max. 8 kinderen meedoen dus wees er snel bij.

Datum: 21 oktober van 10.30 – 12.00 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum. Kosten met basisabonnement: € 2,50, plus abonnement € 2,00 en zonder abonnement € 3,00.