Wielewaal gaat vanaf 4 oktober van start in Puttershoek en Maasdam

Op woensdag 1 september was de feestelijke opening van De Wielewaal Puttershoek en Maasdam. Onder begeleiding van het Shanty Koor Hoeksche Waard en mooie woorden van Wethouder Blaak werd het voertuig onthaald bij ´t Huys te Hoecke. In navolging van ´s-Gravendeel en Strijen is het voor Puttershoek en Maasdam nu ook eindelijk zover! Vanaf maandag 4 oktober gaat de Wielewaal rijden in Puttershoek en Maasdam.

Even naar de kapper, een boodschap doen bij de supermarkt of naar de dokter? Voor deze alledaagse bezigheden wilt u niet altijd vrienden of familie inschakelen. Daarom is er nu de Wielewaal, een elektrische auto die u van A naar B brengt. De Wielewaal brengt u op afspraak ook weer naar huis… gemak dient de mens!          De Wielewaal Puttershoek/ Maasdam rijdt op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Het is een elektrische auto die bestuurd wordt door vrijwilligers. De accu van deze dorpsshuttle heeft een beperkt bereik waardoor de Wielewaal alleen korte stukjes rijdt in de kernen Puttershoek en Maasdam. In De Wielewaal is ruimte voor een rollator en bijvoorbeeld een boodschappentas.

Wilt u gebruik maken van De Wielewaal: Bel op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur met telefoonnummer 06-45623913 om een rit aan te vragen. Dankzij een aantal sponsoren kunnen wij de ritten gratis aanbieden!