VVD Hoeksche Waard uit de startblokken!

In september organiseert de VVD Hoeksche Waard een aantal activiteiten om de lokale politiek meer zichtbaar te maken. Op vrijdag 17 september 2021 van 17.00 uur tot 19.00 uur wordt gestart met een oude traditie en vindt er weer een liberale borrel plaats. Later in de maand worden een onlinebijeenkomst over mobiliteit en een workshop over gemeentepolitiek gehouden.

De VVD start met deze activiteiten om de aansluiting tussen de politiek en inwoners en bedrijven te verbeteren. Iedereen die interesse heeft of zich betrokken voelt bij de gemeente Hoeksche waard is van harte welkom. Deelname is gratis en het is niet nodig om lid van de VVD te zijn. 

De liberale borrel wordt gehouden in Bar en Kitchen “Tast Toe” Voorstraat 15 Numansdorp. Tijdens de borrel is het mogelijk om de VVD raads- en bestuursleden te leren kennen of gewoon bij te praten met bekenden. Dit alles in een informele sfeer. Het eerste drankje en de hapjes worden aangeboden door de VVD Hoeksche Waard. 

Nadere informatie over de liberale borrel en andere activiteiten is in te zien op de website: www.vvdhoekschewaard.nl