Vrijwilligers gezocht voor de Ouderenmiddag in Zuid-Beijerland

Bij de Ouderenmiddag in Zuid-Beijerland kunnen ouderen 2 keer per maand gezellig komen koffiedrinken. Soms wordt er alleen gezellig met elkaar gepraat, maar meestal worden er ook spelletjes gedaan of een andere leuke activiteit. Voor deze middagen zijn we nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om vrijwilliger te worden.

De huidige groep vrijwilligers gaat namelijk met ‘pensioen’ en zou het zo graag willen overdragen aan nieuwe enthousiaste en bevlogen mensen. We zoeken mensen die affiniteit met ouderen hebben, creatieve ideeën hebben en het leuk vinden om deze kar te trekken of om gewoon willen meehelpen.

Ziet u zichzelf terug in deze beschrijving of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Linda van der Wal, 06-82848467, linda.vanderwal@welzijnhw.nl