Vrijwilliger voor fietstochten Doortrappen, iets voor u?

Bent u een liefhebber van fietsen? Vindt u het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en samen sportief bezig te zijn? Wilt u fietsroutes bedenken en/of uitstapjes organiseren? Bent u op regelmatige basis, bijvoorbeeld eens in de 14 dagen of eens per maand beschikbaar als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op!

Woensdag 6 oktober is er weer een fietstocht van Doortrappen Puttershoek om 9.30 uur vanaf The Point, Sportlaan 6 in Puttershoek. Voorafgaand aan de fietstocht zal een beweegagoog van Paramedisch Centrum Hoeksche Waard een aantal fietsfit oefeningen met de groep uitvoeren.

De fietstochten zijn om de 14 dagen, het hele jaar door zo lang het weer het toelaat. Een fietstocht duurt ongeveer 1,5 a 2 uur en gaat in een rustig tempo. Onderweg is er aandacht voor de omgeving, het fietsen in een groep én voor gezelligheid. Onderweg of na afloop is er de mogelijkheid om samen koffie of thee te drinken. De fietstochten worden afgewisseld met een informatief en/of educatief onderdeel, zoals opfrissen verkeersregels, tips voor het op- en afstappen, fietsen in groepen, dode hoek, enzovoorts.

Stichting Welzijn Hoeksche Waard, Regionale projectgroep Verkeersveiligheid en De Hoekse Renners werken samen om Doortrappen fietstochten in de Hoeksche Waard te organiseren. De fietsgroepen worden begeleid door getrainde vrijwilligers.

Aanmelden voor de fietstochten is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden, alleen de koffie of thee is voor eigen rekening. Graag tot ziens op 6 oktober!

Voor meer informatie:
Bianca den Ouden – Welzijn Hoeksche Waard
bianca.denouden@welzijnhw.nl – 06-45653886
Zie ook: www.welzijnhoekschewaard.nl/activiteiten en www.doortrappen.nl