Roparun-weekend bij Radio HW

Radio Hoekschewaard gaat weer Roparun Radio maken komend weekend! Wij zijn opzoek naar teams/ mensen die mee doen of (helaas) in aanraking komen met zaken omtrent Roparun. Dus, ben of ken jij iemand die ziek is, of heb jij helaas iemand verloren? Dan willen wij graag met jou in gesprek komen om het belang van de Roparun te delen en onder de aandacht te brengen.

Hoe kom je in contact? Je doet dit door jezelf/ iemand kenbaar te maken op onderstaand mailadres

roparun@omroephw.nl

Het betekent niet dat we verwachten dat je in de uitzending komt, het kan van alles zijn. B.v. inspreken, je verhaal delen over de mensen die met de Roparun mee doen voor deze vreselijke ziekte, mensen die iemand verloren hebben of dergelijke.

Volg Radio Hoeksche Waard voor live updates tijdens dit weekend. Wij zenden uit van:

2 okt, 10:00 tot 23:00 uur

3 okt, 9:00 uur tot 19:00 uur

Als je iemand kent, of met ons een verhaal wilt delen heel graag! Mail van naar roparun@omroephw.nl of bel naar de studio dit weekend tussen 9:00 en 23:00 uur. Telefoon nummer is 078-6762002.