Ontmoetingsplek de Kleine Knuistjes in Numansdorp opent woensdag 6 oktober weer haar deuren voor ouders met kinderen van 0-4 jaar!

Wil jij wat leuks doen samen met je kind? Andere ouders ontmoeten, bijpraten en inspiratie opdoen over opgroeien & opvoeden? Vanaf 6 oktober kan dat weer iedere woensdag tussen 09.30 en 11.30 uur bij de Kleine Knuistjes op BSO de Dubbeldekker in Numansdorp (Buttervliet 2).

Vanaf woensdag 6 oktober kun je samen met je kind van 0-4 jaar weer aansluiten. Naast ontmoeten kun je bij de Kleine Knuistjes over thema´s waarbij je in gesprek kunt gaan met andere ouders of professionals. Iedere week staat er koffie, thee en limonade klaar. Ze vragen EUR0,50 bijdrage per drankje. Een consumptie is niet verplicht. Inloop en eventuele activiteiten zijn gratis. Zien zij jou 6 oktober?