Nog 1x ‘non-stop’ Blues, Roots & Americana in “Richards Platenkast”.

Ter afsluiting vakantie nog 1x een ‘non-stop’ muziekmix van de beste platen uit Richard’s Platenkast 2020-2021. Blues&Boogie – Rock&Roll en Soul (vnl. in 1e uur) en Roots&Americana – Westcoast – Alt Country en Singer/songwriters in het 2e uur. o.a. Little Walter, Kim Wilson, Alabama Shakes, JJ Cale, CCR, Al Green, Country Gazette, Otis Gibbs, Bob Dylan, Ron Sexsmith en Ray LaMontagne komen allemaal voorbij… Deze dinsdagavond van 21-23 uur. Luister naar Omroep Hoeksche Waard en klik gewoon op ‘live radio’ via de omroepsite www.omroephw.nl. Terugluisteren kan ook via Programma Gemist Radio en naar De Platenkast. Fijne uurtjes met lekker weer buiten op je balkon, tuin of terras! Tot dinsdag? Hieronder alvast leuke muziekclip.