NL Artiesten terug aan tafel

Marco den Hollander

Na een afwezigheid van 1,5 jaar keert op 19 sept. a.s. NL Artiesten Aan Tafel terug bij Omroep Hoeksche Waard. Naast vaste presentatrice Arma van Katwijk zal voortaan ook Edwin Meertens regelmatig de presentatie op zich nemen. 

En wie is dan dé artiest om mee te gaan starten? Juist dat kan eigenlijk alleen maar Marco de Hollander zijn! Marco is al sinds het prille begin van zijn carrière een vaste en graag geziene gast bij de omroep. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een artiest met een grote groep fans en iemand die gewild is bij ieder feestje. Daarnaast organiseert hij zelf van alles en zet hij ook andere artiesten graag in het zonnetje. 
Uitzending  : Zondag 19 sept. Van 13u tot 14u

Luister gezellig mee of kom naar de studio in Puttershoek om het programma live mee te maken.