Nieuw kleedkamergebouw v.v. Strijen officieel geopend!

Op vrijdag 3 september is het nieuwe kleedkamergebouw van v.v. Strijen geopend. Paul Boogaard, wethouder sport van de gemeente Hoeksche Waard en Bart Schoonderwoerd, Senior Vice President Logistics bij Technische Unie floten samen voor de aftrap van een nieuw hoofdstuk bij het 100-jarige v.v. Strijen. Na het fluitsignaal kwamen Desi Sanderse, aanvoerder van Strijen 1 en Braz Post, speler van Strijen O10-1 en zoon van Technische Unie medewerker Sven Post in wedstrijdtenue spectaculair naar buiten, waarmee de vernieuwde kleedkamers officieel in gebruik werden genomen.

‘Trots op het eindresultaat’

” v.v. Strijen heeft als hoofddoelstelling het waarborgen van een zelfstandige, open en toekomstbestendige vereniging binnen de dorskern van Strijen. En goede faciliteiten zoals kleedkamers horen daar uiteraard bij. Daarom zijn we blij en dankbaar dat wij in samenwerking met de gemeente Hoeksche Waard en onze hoofdsponsor Technische Unie erin geslaagd zijn om de financiering rond te krijgen voor de vernieuwbouw van onze kleedkamers.  Mooi om te zien dat de vernieuwbouw vervolgens is gerealiseerd door de Hoeksche Waardse partijen Aannemingsbedrijf P.& G. Hooghwerff en Van Rennes Installatietechniek. Waarbij Technische Unie de leverancier was van veel materialen. Wij zijn trots op het eindresultaat, een duurzaam en toekomstbestendig kleedkamergebouw.” aldus voorzitter Dick de Heus.

!!HIER STAAT IN HET ORIGINEEL EEN AFBEELDING!!
Het nieuwe kleedkamergebouw – Foto Jasper van der Kellen

‘Circulair denken en verduurzaming’

Jan Ferwerda, CEO Technische Unie: “Gemeente Hoeksche Waard, en daarmee de v.v. Strijen, zijn belangrijk voor Technische Unie. Veel medewerkers, oud-medewerkers en hun gezinnen zijn woonachtig in de omgeving en  lid van deze prachtige club. Om die reden zijn wij sinds 2018 hoofdsponsor en hebben wij als `De Mogelijkmakers´ ook graag bijgedragen aan de bouw van de nieuwe kleedkamers. Technische Unie feliciteert v.v. Strijen met de vernieuwbouw, waarbij circulair denken en verduurzaming hand in hand zijn gegaan. We hopen dat de verschillende elftallen van v.v Strijen in de komende jaren op comfortabele wijze nog veel prachtige overwinningen mogen vieren in hun nieuwe onderkomen.”

‘Onmisbare vrijwilligers’

“Met de nieuwe kleedkamers is v.v. Strijen weer helemaal klaar voor de toekomst. Het is ook mooi dat de werkzaamheden door een lokale aannemer zijn uitgevoerd, samen met heel veel onmisbare vrijwilligers.” concludeert wethouder Paul Boogaard.

!!HIER STAAT IN HET ORIGINEEL EEN IFRAME!!