De Zoete Inval Puttershoek zoekt versterking!

De vrijwilligers van Welzijn Hoeksche Waard organiseren De Zoete Inval. Een gastvrije plek voor ouders/verzorgers met jonge kinderen van 0 tot 4 jaar waar zij andere ouders/verzorgers kunnen ontmoeten. Het is een plek waar jonge kinderen met andere kinderen leren spelen, in een geheel vrijblijvende en veilige omgeving. De gastvrouwen schenken koffie, thee en siroop met iets lekkers. Regelmatig organiseren zij een leuke, korte activiteit voor de kinderen en een feestelijke gelegenheid laten ze niet voorbijgaan zonder daar aandacht aan te schenken.

Voor deze activiteit zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een dagdeel per week het team willen komen versterken. Lijkt het je leuk om bij deze activiteit aan te sluiten of wil je meer informatie? Mail dan naar linda.vanderwal@welzijnhw.nl .

De zoete Inval vindt plaats op dinsdag en donderdag van 9.30 tot 11.00 uur in De Drie Lelies in Puttershoek. (niet in de schoolvakanties) www.welzijnhw.nl