De perfecte match: Natascha en Laura, vanaf oktober Partners in Crime Passionel

Mingle the Single heeft wat te vieren! Vanaf 1 oktober worden Natascha de Ruiter en Laura van Veenendaal officieel partners in crime (passionel)! Tot nu toe was Natascha de bewindvoerder en bedrijfseigenaar van Mingle the Single. Maar nu eindelijk na bijna twee jaar hebben ze besloten om met z´n tweeën door te gaan. 

Perfecte Match

“Laura en ik kennen elkaar nu al een geruime tijd via ons ondernemersnetwerk en achter de schermen was ze wel altijd al betrokken bij Mingle the Single. Het voelt zo goed als we samenwerken en vullen elkaar naadloos aan. Je zou haast wel kunnen zeggen dat we de perfecte match zijn”, lacht Natascha.

Op aanstaande zaterdagavond 2 oktober vieren de dames hun samenwerking op een geheime locatie – die na aanmelding wordt bekendgemaakt – en grijpen de kans meteen aan om al hun singles hiervoor uit te nodigen en aan elkaar voor te stellen. Dan kunnen zij daarna gezellig blijven hangen voor de `Singles Borrel´ die dan automatisch in het leven is geroepen. 

Nu de 1,5 meter regel is vervallen, is er weer een hoop meer mogelijk voor de singles en heeft de organisatie de agenda van het najaar voorzien van nieuwe uitjes en activiteiten.

Zo komt er een tweede editie van de Stadswandeling in Dordrecht en staan er nu ook een Bowlingmiddag en een Schaatsavondop de planning. En als laatste en zeker niet de minste nieuwe activiteit kunnen de singles hun hart ophalen tijdens een ware Speeddate Marathon!

Speeddate Marathon

Op 20 november bestormt Mingle the Single na 1,5 jaar vertraging en op veler verzoek  Bar Paco in Oud-Beijerland met een unieke activiteit, namelijk de Speeddate Marathon. Op die dag wordt er niet gespeeddate met één leeftijdscategorie,  maar alle singles van elke leeftijd tussen de 25 en 65+ kunnen komen kennismaken met dit fenomeen. Er zijn namelijk meerdere rondes in de diverse leeftijdscategorieën.

“Wanneer je er ooit eens aan gedacht hebt om het te gaan speeddaten, dagen we je nu uit om gewoon te komen en het te ervaren. Bijna alle deelnemers van onze eerdere (online) edities vonden het achteraf zo ontzettend leuk en snapten niet waarom ze zich van te voren druk hadden gemaakt. Weer iets dat van je bucketlist afgestreept kan worden en worst case scenario: een smeuïg verhaal voor het thuisfront”, benadrukt Laura nog even.

Speeddaten is een laagdrempelige, veilige manier van daten. Tijdens een speeddate ontmoeten de deelnemers andere vrijgezellen voor een kort gesprekje. Zo krijgen ook `onopgemerkte´ vrijgezellen een kans om alle andere vrijgezellen te spreken. Meestal duurt een ronde zo´n 4 a 5 minuten, dan gaat de bel en schuiven de heren door naar het volgende tafeltje. De dames blijven zitten.

Aanmelden

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten /of aanmelden ga naar www.minglethesingle.nl

Mingle the Single brengt singles samen door het organiseren van leuke activiteiten en ontmoetingen voor vrijgezellen in verschillende leeftijdscategorieën. Eerder organiseerden zij met name activiteiten binnen de Hoeksche Waard, maar langzaam maar zeker ontstijgen zij het eiland met het groeiende aantal deelnemers uit andere regio’s en activiteiten buiten de Hoeksche Waard. Gezelligheid en een ongedwongen sfeer staan voorop. Na een activiteit kunnen deelnemers wel altijd via een online formulier aangeven met wie ze nog eens in contact zouden willen komen. Bij een wederzijdse interesse ontvangen deze geïnteresseerden elkaars e-mailadres.