Best of… “DE PLATENKAST” 2020-2021(pt.1)

Dinsdagavonden 7 en 21 Sept. 2 uur lang topmuziek The Best Of “De Platenkast” op Omroep Hoeksche Waard. Door vakantie speciale uitzending. De beste nummers van 2020-2021. Het 1e uur voor liefhebbers van Blues- Soul en Rock & Roll met Bo Diddley, Ray Charles, John Lee Hooker, Holmes Bros, Leon Bridges en Robert Finley. 2e uur is specifiek voor Roots-Americana- Country en Westcoast lovers. Dan met Linda Ronstadt, Bonnie Raitt, Marshall Tucker Band, Jackson Browne, ‘Sixto’Rodriguez, JustinTownes Earle, Early James en Matthew Bird. Samengesteld door Richard Zegers. klik voor live luisteren op www.omroephw.nl. Voor terugluisteren https://www.omroephw.nl/programma-gemist. Ben je al bekend met ‘De Platenkast’ ? Laat het me weten of het leuk is, eventueel op-aanmerkingen mag ook (graag). Via fb of mail ‘deplatenkast@omroephw.nl’. Klik hieronder voor muziek van …Leon Bridges. Tot dinsdag!