In The Picture: Becky Hill ft. Topic – My Heart Goes (La Di Da)

Deze week is Becky Hill ft. Topic – My Heart Goes (La Di Da) onze ‘In The Picture’-track.

De Engelse singer-songwriter Becky Hill kreeg bekendheid door haar deelname aan The Voice UK in 2012, waar ze tot de halve finale kwam. Sindsdien ging het snel met Becky en kreeg ze het verzoek om de vocalen voor haar rekening te nemen voor de track “Powerless” van Rudimental. Inmiddels is Becky een gevestigde naam aan het worden en regelmatig in de hitparades te vinden in samenwerkingen met o.a. “Lose Control” met MEDUZA en Goodboys en onlangs samen met David Guetta de hit “Remember”. Begin dit jaar scoorde Becky ook al een IN THE PICTURE met “Better Off Without You” en nu scoort ze in samenwerking met Topic haar tweede ITP. Ons hart gaat in ieder geval sneller kloppen van “My Heart Goes (La Di Da)”

 

 

 


Artwork by: