Archief Historische Vereniging Oud-Beijerland weer beperkt geopend.

Na lange tijd gesloten te zijn geweest vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is het Historisch Informatie Punt van de vereniging op afspraak beperkt geopend op donderdag 9 september van 14.00- 16.00 uur.

Om gezondheid risico`s te vermijden is het de bedoeling, dat u voor uw komst een telefonische afspraak maakt. Zodat we het aantal bezoekers kunnen reguleren. Heeft u een vraag van algemene aard, kunt u die ook stellen via onze website www.hvobl.nl .

Op deze website is ook de inventarislijst te vinden van ons archief.
U kunt u afspraak maken via tel. 0186- 617523.
Het Historisch Informatie Punt is gevestigd in de bibliotheek van Oud-Beijerland aan de Steenenstraat 24.

In onze website is ook een dorpswandeling te vinden met alle hoogtepunten van ons dorp.