OSV start met oefenzege tegen Kogelvangers

OSV Oud-Beijerland

OSV Oud-Beijerland heeft zaterdag de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen. Op sportcomplex “Olympia” zegevierde de Smeets Ferry-formatie van trainer Barry Schipper, na een 2-0 ruststand, met 3-1 over de Kogelvangers uit Willemstad.

De thuisploeg kende een prima start, want in de 7e min. al was het Jan Jaspers, die een goede actie van Dedier Bos wist af te ronden: 1-0. Diezelfde Dedier Bos was het ook, die Kenzo Sanches in de 34e min. in staat stelde de 2-0 binnen te werken.

In de tweede helft waren het de bezoekers, die meer diepte en snelheid in het spel wisten te leggen en zich zo een aantal kansen afdwongen. De 2-1 van Bonny Heeren in de 65e min. was dan ook het resultaat van zo’n snelle aanval. De thuisploeg verzuimde evenwel om verder afstand te nemen. In de 89e min. was het dan toch nog de uit de eigen jeugd overgekomen Nivaldo de Vleeschhouwer, die met een schot vanaf de ‘16’ voor de 3-1 eindstand tekende.
Het sportieve duel stond vanmiddag onder leiding van scheidsrechter Ed den Turk.

Dinsdagavond 17 augustus a.s.  zal OSV (1916) op het ‘Eeuwelingentoernooi’ van SSS (1920) in Klaaswaal uitkomen tegen Gravendeel (1921), terwijl gastheer SSS eveneens om 20.00 uur zal uitkomen tegen Strijen (1921).
Op zaterdag 21 augustus volgen dan om 14.30 uur gelijktijdig de wedstrijden om de prijzen.

OSV Oud-Beijerland – Kogelvangers 3-1 (2-0): 7. Jan Jaspers 0-1; 34. Kenzo sanches 2-0; 65. Loek Visser 2-1; 89. Nivaldo de Vleeschhouwer 3-1.

OSV Oud-Beijerland (eerste helft): Donovan Levestone –– Loek Visser, Youri van Ruiven, Wesley Koedam en Jurriaan Lindhout –– Niels Jacobs (25. Tim Wiendels), Esra Pieters en Thomas Lagerweij  –– Dedier Bos, Kenzo Sanches en Jas Jaspers.

OSV Oud-Beijerland (tweede helft): Tom Kukler –– Youri van Ruiven, Wesley Koedam, Quinton Burk en Jurriaan Lindhout –– Tim Wiendels, Esra Pieters (72. Rahine de Wind en Thomas Lagerweij (72. Dedier Bos) –– Nivaldo de Vleeschhouwer, Dylan de Vroed en Marco van Daalen.

Niet in actie kwamen vandaag o.a. de (nog) geblesseerden Nick van Dijk, Patrick Korpel, Jordy Westein en Edinho Piqué (langdurig).