OSV naar finale ‘eeuwelingentournooi’ SSS

OSV Oud-Beijerland


OSV Oud-Beijerland heeft dinsdagavond door winst tegen Gravendeel de finale bereikt van het door SSS georganiseerde ‘Eeuwelingentoernooi’. Na een eindstand van 1-1 toonde de Smeets Ferry-formatie van trainer Barry Schipper zich na 14 strafschoppen (4-3) de ‘sterkste’ in het onderlinge duel. Tegenstander in de finale op zaterdag 21 augustus a.s. is Strijen, dat in het duel met SSS een 2-1 overwinning wist te behalen.


Voor zowel Gravendeel als Oud-Beijerland was het even wennen op een ‘echte’ grasmat.
In de eerste helft was er sprake van een licht overwicht van het team van Barry Schipper, maar het leidde vooralsnog niet tot serieuze doelkansen. Aan de ander kant trof Gravendeel uit een vrije trap wel de paal. Toch kwam Oud-Beijerland in de 27e min. wel op voorsprong. Het was Dedier Bos, die van dichtbij in de rebound alert reageerde: 0-1.
In de tweede helft drong het team van Gravendeel-trainer Sander Willemstijn meer aan, daarbij gesteund door de verre uittrappen van haar doelman. In de 86e min. leidde dit tot de tot dan verdiende gelijkmaker. Het was de snelle Ryan Aarnoudse die Zoey Hoogwerf in staat stelde om de 1-1 achter Donovan Levestone binnen te schieten.
Strafschoppen moesten de winnaar aanwijzen. Na 10 strafschoppen was de stand nog 2-2, maar uiteindelijk was OSV met 4-3 de ‘gelukkigste’.
Het sportieve duel stond onder leiding van scheidsrechter Danny Kayen.

Gravendeel – OSV Oud-Beijerland 1-1 (0-1), OSV w.n.s. (3-4): 27. Dedier Bos 0-1; 86. Zoey Hoogwerf 1-1.


OSV Oud-Beijerland
: Donovan Levestone –– Loek Visser, Youri van Ruiven (38. Wesley Koedam), Quinton Burk en Jurriaan Lindhout (58. Huub van der Hoogt) –– Tim Wiendels, Esra Pieters en Thomas Lagerweij (68. Rahine de Wind) –– Dedier Bos, Dylan de Vroed (58. Kenzo Sanches) en Jan Jaspers (58. Nivaldo de Vleeschhouwer).