Hoe is jouw swing? Betreed de green samen met andere singles

| 4 sep|

Heb je altijd al eens willen leren golfen, maar is het er nog nooit van gekomen? Kom naar de golfclinic van Mingle the Single op zaterdag 4 september 2021 en probeer het golfen uit samen met andere singles. Deze activiteit is speciaal voor vrijgezellen vanaf 25 jaar.

Golfen is een sport in opkomst, vooral onder jongeren en vijftigers, golfen is steeds meer een sport voor iedereen aan het worden. Zeker bij de Strijense Golfclub, die staat voor gezelligheid, een baan van hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht. De Golfclub zag tijdens de coronatijd een explosieve groei van jongeren die de green betraden en kennismaakten met golf. Bijna iedereen kan het golfspel leren en beheersen. Golf is een bijzondere sport waarbij concentratie en plezier samen gaan. Het sociale aspect, de natuur en het bewegen met een spelelement zijn de magische ingrediënten die men enthousiast maakt.

Wat is een golfclinic?

Een golfclinic is een speciaal georganiseerde golftraining onder leiding van één of meerdere Golfpro’s voor groepen. Door middel van een golfclinic kun je in groepsverband kennismaken met de golfsport. Onder begeleiding van een Golfpro word je meegenomen in de wereld van de golfsport. Je gaat zelf afslaan op de driving range, waarbij je je swing oefent. Het putten en chippen is voor het “korte werk” op de golfbaan. Uiteraard komen deze slagen ook aan bod.

Lijkt jou het leuk om andere singles van je leeftijd te ontmoeten en lekker actief bezig te zijn in de buitenlucht? Voor deze activiteit hoef je geen golfervaring te hebben, een ongedwongen sfeer en gezelligheid staan voorop! Op 4 september word je vanaf 13:30 hartelijk ontvangen op de Strijense Golfclub door Mingle the Single en beginnen we met een uitleg van de 2 uur durende golfclinic. Na afloop is er tijd om te borrelen.

Wanneer en aanmelden

Deze Golf Clinic voor vrijgezelle 25 t/m 65+ers is op zaterdag 4 september van 13:30 tot 17:30 uur op de Strijense Golfclub te Strijen. Voor meer informatie over deze en andere activiteiten /of aanmelden ga naar www.minglethesingle.nl

Afgelopen 21 augustus bevoeren bijna 40 singles met Mingle the Single het Haringvliet met de bijna 30 meter zeilklipper de Hoop op Zegen. Een stadswandeling door Dordrecht en een beachvolleybaltoernooi zijn de volgende nazomer activiteiten

N.B. Na een activiteit kunnen deelnemers van Mingle the Single via een online formulier aangeven met wie ze nog eens in contact zouden willen komen. Bij een wederzijdse interesse ontvangen deze geïnteresseerden elkaars e-mailadres.